Aktuality
Srub grill - recept Losos pečený v kouři
V tradiční finské kotě (grilovacím srubu) je možné díky variabilnímu grilu připravit všechny druhy grilovaných specialit určených ať už pro přípravu nad otevřeným ohněm nebo na nejmodernějším elektrickém grilu.
Proč ale nevyzkoušet něco nového?
Přinášíme Vám návod - Losos pečený v kouři.
Ingredience
(pro 4 osoby)
filety z lososa nebo pstruha
2 lžičky soli
1 lžička cukru
koření dle chuti
citrónová šťáva
- Smíchejte cukr, sůl a koření. Směs vetřete do filet a nechejte 2-3 hodiny při pokojové teplotě
- Destičky potřete rostlinným olejem.
- Upevněte rybí filé na destičky kůží směrem dolů.
- Detičky upevněte minimálně 20 cm od ohně. Ryba je hotová cca za 1,5 - 2 hodiny v závislosti na teplotě a velikosti ryby.
- Hotovou rybu před podáváním pokapejte s citronovou šťávou.
Další články k tématu:
Srubgrilly na e-shopu
GRILUJTE, kdy Vás napadne!!
10 rad jak správně grilovat
Zimní grilování
Nejoblíbenější dřevostavby
Přihlásit se
© Keliwood s.r.o., Stavby: +420 - 777 005 666, Prodej: +420 - 777 005 669, Servis: +420 - 777 005 888 E-mail: info@keliwood.cz